Девин 2022-лятна почивка

 

ЛЯТНА ПОЧИВКА В РОДОПИТЕ 

СПА ХОТЕЛ „ОРФЕЙ“ 4* В ДЕВИН

Шумен - яз. Въча - Михалково - Девин - Бачковски манастир - Шумен

09 - 14 август 2022 – 6 дни / 5 нощувки

 

1 ден: 07.00ч. отпътуване от бензиностанция OMV Шумен. Свободно време за обяд и фотопауза на яз. Въча. В Михалково ще имате възможност сами да си налеете естествено газирана минерална вода с изключително високи качества. Пристигане в град Девин, настаняване в СПА хотел „Орфей“ 4 ⃰, вечеря(според пакета), нощувка.

2, 3, 4 и 5 ден: Закуска, свободно време разходка в града, в околностите, еко пътеките и др. За плаж и безплатно ползване на външен басейн, вътрешен минерален басейн (29º), сауна, парна баня, джакузи (35º), фитнес и други СПА процедури (според пакета / пожелание и срещу заплащане), вечеря (според пакета).

6 ден: Закуска, освобождаване на хотела и отпътуване от Девин. Почивка на Бачковски манастир „Успение Богородично” - възможност за поклонение пред чудотворната икона на Св. Богородица, свободно време и разходка. Прибиране в Шумен вечерта.

 

Цени на ЧОВЕК  в лева

при група от минимум 20 човека

 

ВВ (нощувка и закуска)

НВ (нощувка, закуска и вечеря)

Двойна стая- висока част

 329 лв

 409 лв

Стая Делукс /                Студио-Мансарда

 379 лв

 459 лв

Студио

 405 лв

 485 лв

Единично наст. в стая за 2-ма

 433 лв

 513 лв

Деца до 11.99 г. настанени в стая  с 2-ма възрастни

 95 лв

 145 лв

Деца до 11.99 г. настанени в стая  с 1 възрастен

 229 лв

 279 лв

Трети възрастен

 229 лв

 309 лв 

 * Цените са на човек за съответния тип помещение. Максималният капацитет за настаняване в двойна стая и стая делукс е 2+1, а в студиата е 2+2.

Цените са в лева на човек и включват: транспорт с лицензиран автобус, 5 нощувки, 5 закуски, 5 вечери (според избрания пакет), курортна такса; безплатно използване на външен басейн, вътрешен минерален басейн (29º), сауна, парна баня, джакузи (35º), фитнес и интернет - в общите части; мед. застраховка, придружител от Адрина Тур.

Цената не включва: входни такси на посещаваните обекти, обяди, СПА процедури (пожелание), разходи от личен характер!  

Начин и срок  за записване: записване до 21 март 2022 год. с внесено капаро в размер на 30% от сумата на избрания пакет и доплащане до 15 юли 2022 год.!

Забележка:

*Местата в автобуса се определят по реда на записване!

*Желаещите да пътуват трябва да се съобразят с противоепидемичните мерки – да носят със себе си маски и дезинфектант за лично ползване.

Туроператорът си запазва правото на промяна в последователността на програмата и не носи отговорност за непроведени допълнителни екскурзии по независещи от него причини!

Не носи отговорност при промяна на входните такси на посещаваните обекти!