Пловдив

ПЛОВДИВ

Шумен – Пловдив – Шумен

12 - 13 декември 2020 

2 дни/ 1 нощувка

 

1 ден / събота: 07:00ч. отпътуване от бензиностанция OMV Шумен за града на тепетата и втория по големина град в България, разположен на двата бряга на р. Марица. Посещение на стария град с екскурзовод и разглеждане на 5 обекта. Архитектурно-исторически резерват „Старинен Пловдив“, в списъка на 100-те национални туристически обекта, се намира в стария град на Трихълмието и включва 17 паметници от различни епохи – Крепостния комплекс на Небеттепе, античния стадион на площад „Джумаята”, форума на античния Филипопол, римските мозайки, Античния театър, Балабановата къща, къща „Хиндлиян” и др. Пловдив е град на над 8000 години, чието минало може да се проследи от праисторията до днешни дни. Настаняване в хотел 3 ⃰ . Свободно време за разглеждане на други забележителности в града (поклонение в Митрополитски храм „Св. Марина“ или разходка по главната улица на града), разходка, нощувка.

2 ден /неделя: Закуска, свободно време. Освобождаване на хотела. Отпътуване за Шумен.

 

Цена за при група от минимум 18 човека - 105лв/човек

Цената включва: транспорт с лицензиран автобус, 1 нощувка, 1 закуски, мед. застраховка и придружител от фирмата.

Цената не включва: Организиран тур в стария Пловдив, входни такси на посещаваните обекти и разходи от личен характер.

Обекти за посещение:

Организиран тур с екскурзовод с посещение на 5 обекта – 20 лв/човек пригрупа от минимум 10 човека!

Забележка!: Сядането в автобуса се определя по реда на записване!

Желаещите да пътуват трябва да се съобразят с противоепидемичните мерки – да носят със себе си маски и дезинфектант за лично ползване.

Туроператорът си запазва правото на промяна в последователността на програмата и не носи отговорност за непроведени допълнителни екскурзии по независещи от него причини! Не носи отговорност при промяна на входните такси на посещаваните обекти!

Начин на плащане: капаро при записване в размер на 35 лв и доплащане до 5 декември 2020 год.

Краен срок за записване: до 25 ноември 2020 г.!