Родопи 2 дни


Шумен - язовир Въча - Михалково - пещера Дяволското гърло -

Буйново - Ягодинска пещера – Орлово око - Шумен 

12 - 13 октомври 2019 - 2 дни / 1 нощувка

 

1 ден: 6.00 ч отпътуване от Шумен  за пещера Дяволското гърло. Свободно време за освежаване и фотопауза  на  язовир Въча. В Михалково ще имате възможност сами да си налеете естествено газирана минерална вода с изключително високи качества. Посещение на  пещера Дяволското гърло, настаняване в къща за гости. Вечеря, нощувка.

2 ден: Закуска, освобождаване на стаите. Посещение на Ягодинска пещера, пътуване с високопроходими превозни средства до наблюдателна площадка „Орлово око“ на връх Св. Илия(1563м), от където се разкриват великолепни гледки към Буйновско ждрело, ридовете на Родопите, а при ясно време се виждат дори Рила и Пирин. Отпътуване за Шумен.

           Цена: при група от минимум 18 човека 129лв/ човек      

Цената включва: транспорт с лицензиран автобус, 1 нощувка, 1 закуска,1 вечеря,  мед. застраховка, придружител от Адрина Тур.

Цената не включва: входни такси на посещаваните обекти, такса за високопроходими превозни средства (10 лв/ човек) и разходи от личен характер!

Забележка: Местата в автобуса се определят по реда на записване и внесено капаро 30%!

Входни такси на обектите:

Ягодинска пещера:  възрастен -  8 лв; деца до 6г – безплатно; от 7 до 18г -  4лв;

Пещера Дяволско гърло:  Входни такси: 6лв. за възрастен; деца до 7г – безплатно, от 7 до 16г -3лв                                                 

          Туроператорът си запазва правото на промяна в последователността на програмата и не носи отговорност за непроведени допълнителни екскурзии по независещи от него причини!

          Не носи отговорност при промяна на входните такси на посещаваните обекти!