Балчик-Евксиноград

 

Шумен – Балчик – къщата на пеперудите –

резиденция  „Евксиноград” - Шумен

20 април 2019 г

 

      Отпътуване от Шумен в 7:00ч от бензиностанция ОМВ/между Била и пазара/ за град Балчик. Свободно време с възможност за посещение на Двореца на румънската кралица Мария де Единбург и разглеждане на Ботаническата градина, кафе, обяд и разходка. Програмата продължава с посещение на къщата на пеперудите - целогодишна експозиция на над 100 вида живи тропически пеперуди и др. Ще имате възможност да посетите  резиденция „Евксиноград“ и да се разходите в парка  на двореца, строен  за лятна резиденция на княз Александър I Батенберг през 1881 – 1885 г.  Отпътуване за Шумен. 

Цена при група: от минимум 18 човека - 23лв/човек

                             от минимум 30 човека - 20лв/човек         

Цената включва: транспорт с лицензиран автобус, водач от Адрина Тур;

Цената не включва: входни такси на посещаваните обекти и разходи от личен характер.

Входни такси при група от минимум 10 човека!:

* Ботаническа градина - възрастни - 8 лв.; деца, студенти и пенсионери - 3 лв., лица в неравностойно положение и деца до 7 год. - освободени от такса;

* Двореца - възрастни - 6 лв.; деца, студенти и пенсионери - 2лв., лица в неравностойно положение  и деца до 7 год.  - освободени от такса;

* Пеперудена къща - възрастни - 6 лв.; учащи и пенсионери – 4 лв.,

* Евксиноград - възрастни - 10 лв.; пенсионери и ученици – 3 лв.,   Продължителност ͌ около 1ч. 30 мин.

Забележка: Намалението за пенсионери, студенти важи при представяне на съответния документ, а за лица в неравностойно положение – карта!

Местата в автобуса се определят по реда на записване!!!

Туроператорът си запазва правото на промяна в последователността на програмата и не носи отговорност за не проведени допълнителни екскурзии по независещи от него причини!

Не носи отговорност при промяна на входните такси на посещаваните обекти!