Пампорово - НГ

Нова година в Пампорово – хотел Зора 3*** 

29 декември 2018 – 1 януари 2019 год. 

Шумен – Пловдив – Пампорово – Бачковски манастир – Шумен

 

1 ден /събота/: 07:00ч. отпътуване от бензиностанция OMV Шумен. Свободно време в Пловдив (възможност за разходка в стария град, напитка в заведението над Римския амфитеатър, поклонение в Катедрален храм „Св. Марина“ или разходка по главната улица на града). Пристигане в курортен комплекс Пампорово, настаняване в хотел „Зора“ 3 ⃰, вечеря, нощувка.

2 ден /неделя/: Закуска, свободно време за разглеждане на комплекса(възможност да се качите с въжена линия до телевизионната кула „Снежанка“ от където се откриват прекрасни гледки, да карате ски, поклонение в църквата „Успение Богородично“ и др. или да се възползвате от допълнителните услуги които предлага хотела). Свободно време, вечеря, нощувка.

3 ден /понеделник/: Закуска, свободно време за ски, разходки и др. Време за подготовка за посрещане на Новата 2019 год. Празнична вечеря с жива музика, танци и  много изненади в новогодишната нощ!!!  Комплексът разполага с лоби бар и ресторант, а Новогодишната вечер ще бъде в механата към хотела с жива музика и много настроение. Нощувка.

4 ден /вторник/: Късна закуска, освобождаване на хотела и отпътуване. Почивка на Бачковски манастир „Успение Богородично” - възможност за поклонение пред чудотворната икона на Богородица, свободно време и разходка. Прибиране в Шумен.

           Цена за настаняване в двойна или тройна стая при група от минимум 18 човека - 399лв/човек

                                    при група от минимум 30 човека - 382лв/човек

Цената включва: транспорт с лицензиран автобус, 3 нощувки, 3 закуски, 3 вечери, празнична новогодишна вечеря, Wi-Fi в хотела, фитнес, парна баня, гардероб за съхранение на собствени ски,  мед. застраховка и придружител от фирмата.

Цената не включва: входни такси на посещаваните обекти, ползване на сауна(с предварителна заявка: за 1 човек – 10 лв, за 2-ма х 8 лв) и разходи от личен характер.

Обекти за посещение:  Лифт Пампорово: работно време от 9.15часа до 16.30 часа - еднократен билет от станция „Студенец“: възрастен - 20лв за двете посоки; деца до 12год - 12 лв в двете посоки;

- полудневна карта за неколкократно ползване: възрастен - 41лв; деца до 12год - 27 лв; - целудневна карта за неколкократно ползване: възрастен - 58лв; деца до 12год - 35 лв;

Връх Снежанка: асансьор на телевизионната кула - 6 лв възр.; 3лв деца                                                                            

Сядането в автобуса се определя по реда на записване!

 Начин на плащане: капаро в размер на 120 лв при записване  и доплащане до 20 декември 2018 год.

  Краен срок за записване: до 30 ноември 2018 год.!!!

  Отстъпки:

-         Дете до 2 ненавършени  години се настанява безплатно с двама възрастни, без включено изхранване и място за сядане в автобуса.

-         За дете от 2 до 12 ненавършени години, настанено на допълнително легло в стая с двама възрастни, се заплаща 50% от стойността на редовната цена.

-         За дете над 12г на допълнително легло настанено в стая с двама възрастни се доплаща 70% от стойността на редовната цена.

-         За дете от 2 до 12 ненавършени години, настанено на редовно легло в стая с двама възрастни, се доплаща на 70% от стойността на редовната цена. 

Туроператорът си запазва правото на промяна в последователността на програмата и не носи отговорност за непроведени допълнителни екскурзии по независещи от него причини! Не носи отговорност при промяна на входните такси на посещаваните обекти!