Русе

 

Фестивал на ледените скулптури в Русе 

17 февруари 2018

           В 8.00 часа отпътуване от бензиностанция OMV Шумен за гр. Русе.    Ще имате възможност да посетите Русе Айс Фест и да се потопите в царството на ледените фигури, които са в специално закрито помещение и ще се съхраняват до средата на месец февруари с помощта на леден генератор. Ледената експозиция в Русе вече е в международния календар на фестивали на ледени и снежни скулптури в света. Тази година Международният фестивал на ледените скулптури ще протече под мотото  „Зимна приказка в Русе“. Свободно време и възможност за разходка в най-големият български град по поречието на река Дунав. Възможно групово посещение на Регионален исторически музей; Еко музей с  аквариум - представено е многообразието на животинските видове и защитените територии по поречието на река Дунав, както и съжителството на човека с природата.; Къща музей „Захари Стоянов”; Музей на градския бит ; Музей „Баба Тонка” и др при група от минимум 10 човека /заявява се при записване/. Свободно в магазин Джъмбо. Отпътуване за Шумен.

 

      Цeна при група от минимум 18 човека: 20лв /човек 

                           при група от минимум 30 човека: 17лв /човек 

Цената включва: транспорт  с лицензиран автобус, придружител от фирмата.

Цената не включва: входни такси на посещаваните обекти и разходи от личен характер.

Входни такси:

Ледената експозиция – вход свободен

Регионален исторически музей: За ученици - 1,00 лв., възрастни  - 3,00 лв. на човек; беседа - 4лв за група.

Еко музей - 1лв у-ци, възрастни  - 3,00 лв. на човек; беседа за група до 20 деца = 10лв

Къща музей „Захари Стоянов”: уч-ци– 1 лв.,  възрастни – 3 лв.; беседа - 4лв за група.                                             

Музей на транспорта: разглеждане на откритата експозиция без качване във файтоните - 2 лв.; беседа 5лв., за снимки се заплаща,             Музей на градския бит: за ученици- 1,00 лв., възрастни – 3 лв.; беседа - 4лв за група.                                                

Музей „Баба Тонка”: за ученици - 1,00 лв., възрастни - 3 лв.; беседа - 4лв за група. 

 

ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото на промяна в цената и последователността на програмата по независещи от него причини!  Не носи отговорност при промяна на входните такси на посещаваните обекти.