Девин септември 2022

Почивка в Родопите

СПА хотел „Орфей“ в Девин

Шумен - яз. Въча - Михалково - Девин - Бачковски манастир - Шумен

1 - 6 септември  2022

6 дни / 5 нощувки

1 ден: 07.00ч. отпътуване от бензиностанция OMV Шумен. Свободно време за обяд и фотопауза  на  яз. Въча. В Михалково ще имате възможност сами да си налеете естествено газирана минерална вода с изключително високи качества. Пристигане в град Девин, настаняване в СПА хотел „Орфей“ 4 ⃰, вечеря(според пакета), нощувка.

2, 3, 4 и 5 ден: Закуска. Свободно време за: разходка в града и околностите, по еко пътеките, почивка и др.; плаж - безплатно ползване на външен басейн, вътрешен минерален басейн (29º), сауна, парна баня, джакузи (35º), фитнес и други  СПА процедури (пожелание и срещу заплащане), вечеря (според пакета).

6 ден: Закуска, свободно време, освобождаване на стаите в хотела и отпътуване от Девин. Почивка на Бачковски манастир „Успение Богородично” - възможност за поклонение пред чудотворната икона на Св. Богородица, свободно време за обяд и покупни от пазарчето. Прибиране в Шумен вечерта.

Цени на ЧОВЕК  в лева

при група от минимум 20 човека

 

ВВ (нощувка и закуска)

НВ (нощувка, закуска и вечеря)

 Двойна стая- висока част

 395 лв

 499 лв

 Стая Делукс /              Студио-Мансарда

 445 лв

 549 лв

 

Студио

 469 лв

 575 лв

 Единично настаняване в стая за 2-ма

 525 лв

 629 лв

 

 Деца до 11.99 г. настанени в стая  с 2-ма възрастни

130 лв

 190 лв

 Деца над 12 г. настанени в стая  с 1 възрастен или трети възрастен

 265 лв

 369 лв

 


 * Цените са в лева на човек за съответния тип помещение. Максималният капацитет за настаняване в Двойна стая и Стая делукс е 2+1, а в Студиата е 2+2.

 

Цените са в лева на човек и включват: транспорт с лицензиран автобус, 5 нощувки, 5 закуски, 5 вечеря(според избрания пакет), курортна такса; безплатно използване на външен басейн, вътрешен минерален басейн (29º), сауна, парна баня, джакузи (35º), фитнес и интернет - в общите части; мед. застраховка, придружител от Адрина Тур.

Цената не включва: входни такси на посещаваните обекти, обяди, СПА процедури (пожелание), разходи от личен характер!  

Забележка: Срок за записване до 31 май 2022 год. с внесено капаро в размер на 30% от сумата на избрания пакет и доплащане до 15 август 2022 год.!

  Местата в автобуса се определят по реда на записване!  

     Туроператорът си запазва правото на промяна в последователността на програмата и не носи отговорност за непроведени допълнителни екскурзии по независещи от него причини!

        Не носи отговорност при промяна на входните такси на посещаваните обекти!