Девин 2024-лятна почивка

 

ЛЯТНА ПОЧИВКА В РОДОПИТЕ 

СПА ХОТЕЛ „ОРФЕЙ“ 4* В ДЕВИН

Шумен - яз. Въча - Михалково - Девин - Бачковски манастир - Шумен

17 - 22 август 2024 – 6 дни / 5 нощувки

 

1 ден: 07.00ч. отпътуване от бензиностанция OMV Шумен. Фотопауза  на  яз. Въча. В Михалково ще имате възможност сами да си налеете естествено газирана минерална вода с изключително високи качества. Пристигане в град Девин, настаняване в СПА хотел „Орфей“ 4 ⃰, вечеря(според пакета), нощувка.

2, 3, 4 и 5 ден: Закуска. Свободно време за: разходка в града и околностите, по еко пътеките, почивка и др.; за плаж - безплатно ползване на външен басейн, вътрешен минерален басейн (29º), сауна, парна баня, джакузи (35º), фитнес и други  СПА процедури (пожелание и срещу заплащане), вечеря (според пакета).

6 ден: Закуска, свободно време, освобождаване на стаите в хотела и отпътуване от Девин. Почивка на Бачковски манастир „Успение Богородично” - възможност за поклонение пред чудотворната икона на Св. Богородица, свободно време за обяд и покупки от пазарчето. Прибиране в Шумен вечерта.

 

Цени на ЧОВЕК  в лева

     при група от минимум 25 човека

 

ВВ (нощувка и закуска)

НВ (нощувка, закуска и вечеря)

Двойна стая- висока част

 670 лв

 750 лв

Единично настаняване в

стая за 2-ма

 832 лв 

 916 лв 

Деца до 11.99 г. настанени в стая  с 1 възрастен

 550 лв

 610 лв

Деца до 11.99 г. настанени в стая  с 2-ма възрастни

 430 лв

 470 лв

 трети възрастен

 670 лв

 750 лв 


 За Стая Делукс / Студио - Мансарда и  Студио – на база запитване!

* Цените са на човек за съответния тип помещение. Максималният капацитет за настаняване в Двойна стая и Стая делукс е 2+1, а в Студиата е 2+2.

Цените са в лева на човек и включват: транспорт с лицензиран автобус, 5 нощувки, 5 закуски, 5 вечери(според избрания пакет), курортна такса; безплатно използване на външен басейн, вътрешен минерален басейн (29º), сауна, парна баня, джакузи (35º), фитнес и интернет - в общите части; мед. застраховка за лица до 69г, придружител от Адрина Тур.

Цената не включва: входни такси на посещаваните обекти, обяди, СПА процедури (пожелание),доплащане за мед. застраховка за лица от 69 до 85г – 6лв, разходи от личен характер!   

Забележка: Срок за записване до 30 април 2024 год. с внесено капаро в размер на 30% от сумата на избрания пакет и доплащане до 31 юли 2024 год.!

            Местата в автобуса се определят по реда на записване!  

          Туроператорът си запазва правото на промяна в последователността на програмата и не носи отговорност за непроведени допълнителни екскурзии по независещи от него причини!

          Не носи отговорност при промяна на входните такси на посещаваните обекти!