Родопска угодия

Фестивал Родопска угодия в Девин

Шумен - яз. Въча - Михалково - Девин - Бачковски манастир - Шумен

20 - 22 март 2020

3дни / 2 нощувки

  

1 ден: 07.00ч. отпътуване от от бензиностанция OMV гр. Шумен. Свободно време за обяд и фотопауза  на  яз. Въча. В Михалково ще имате възможност сами да си налеете естествено газирана минерална вода с изключително високи качества. Пристигане в град Девин за кулинарния фестивал „Родопска  угодия“, настаняване в СПА хотел „Орфей“ 4 ⃰ или  в семеен хотел „Вероника“ 3 ⃰, свободни време, вечеря(според избрания пакет в х. Орфей или по желание и срещу заплащане в х. Вероника), нощувка.

2 ден: Закуска, свободно време  за разходка, да разгледате подредена кулинарна изложба на площада в Девин и да се потопите в духа на празника. Фестивалът е атрактивно шоу, в което кулинарното изкуство се съчетава с музика, танци, забавления и различни атракции за участниците и гостите на фестивала сред уникалната природа в Родопите. Възможност за посещение на минерален басейн и др. Вечеря(според избрания пакет в х. Орфей или по желание и срещу заплащане в х. Вероника), нощувка.

3 ден: Закуска, освобождаване на хотела и отпътуване от Девин.

 Почивка на Бачковски манастир „Успение Богородично” - възможност за поклонение пред чудотворната икона на Св. Богородица, свободно време и разходка. Прибиране в Шумен вечерта.

Цени на човек  в лева при група от минимум 18 човека, настанен в двойна стая:

х. Орфей: ВВ(нощувка и закуска) – 165 лв; на НВ (нощувка, закуска и вечеря) – 189 лв

х. Вероника: ВВ(нощувка и закуска) – 138 лв;

Цени на човек  в лева при група от минимум 30 човека, настанен в двойна стая:

х. Орфей: ВВ(нощувка и закуска) – 155 лв; на НВ (нощувка, закуска и вечеря) – 175 лв

 

х. Вероника: ВВ(нощувка и закуска) – 126 лв;

Цените са в лева на човек и включват: транспорт с лицензиран автобус, 2 нощувки, 2 закуски, мед. застраховка и придружител от фирмата. Само при настаняване в х. Девин: безплатно използване на минерален басейн-вътрешен (29º), сауна, парна баня, джакузи (35º), фитнес и интернет - в общите части.

Цената не включва: входни такси на посещаваните обекти, разходи от личен характер!

Начин  и срок на плащане: 30% от сумата при записване до 15 февруари 2020 год.; идоплащане 10 дни преди пътуването!

Туроператорът си запазва правото на промяна в последователността на програмата и не носи отговорност за непроведени допълнителни екскурзии по независещи от него причини!

 Не носи отговорност при промяна на входните такси на посещаваните обекти!